Poser med tryk til virksomheder

Vi startede produktion og salg af papirsposer og indpakning i 1997. I over 26 år har vores primære salgsprodukt været muleposer med tryk til virksomheder i hele Europa – også i Danmark. Ønsker din virksomhed flotte logo-poser eller andre indpakningsprodukter, har vi et stort og spændende udvalg i høj kvalitet. Og forberedelse til tryk samt levering til Danmark er gratis.

Dispak

I mere end 25 år har muleposer og papirsposer med tryk været Dispaks kernekompetence. Vi har stort fokus på detaljerne og har gjort processen så enkel som mulig for vores kunder. Vi ved, at dette er en vigtig opgave for dig, og derfor ønsker vi ikke at spilde hverken tid, penge eller energi på den.

Ingen risiko
Ingen risiko

Vi tilbyder en 14-dages betalingsperiode til kontraktkunder - og længere om nødvendigt.

Gratis forberedelse til tryk
Gratis forberedelse til tryk

Vi håndterer forberedelsen. Hvis prisen er i orden, skal du blot sende logo og grafik til os - så tager vi os af tryk på poserne.

Personlig service
Personlig service

Du kan ringe til os eller sende en e-mail. På almindelige arbejdsdage svarer vi inden for få timer.

Ekspertviden
Ekspertviden

Vi har fremstillet poser i over 25 år og er derfor eksperter på området. Mange store multinationale virksomheder er vores kunder, f.eks. Swedbank, Nordea, G4S, SEB, American Express, Volkswagen, Lexus og Peugeot. Det samme gælder flere offentlige myndigheder og adskillige andre kunder.

Hurtig produktion
Hurtig produktion

Vi producerer din bestilling hurtigt, og levering til Danmark tager typisk 5 arbejdsdage.

Ingen ekstra omkostninger
Ingen ekstra omkostninger

Vi har fremstillet muleposer og papirsposer i over 25 år, så vi er specialister på området. Ingen ekstra omkostninger. Alle omkostninger er inkluderet i prisen. Ingen risiko. Ordren sendes til dig til godkendelse inden betaling.

Kundefeedback

Stop! Du behøver ikke lede efter en ny samarbejdspartner længere, hvis du skal bruge stofposer eller papirsposer med logo. Du har lige fundet dem. Mit samarbejde med Dispak har været nemt og problemfrit fra første øjeblik. Kommunikationen, den hurtige levering og – selvfølgelig også – kvaliteten. Jeg har anbefalet jer mange gange og fortsætter med at gøre det.
Vi har lige modtaget papirsposerne, og de ser meget flotte ud. Mange tak for den hurtige levering og de utrolig flotte papirsposer!
"Min salgsassistent modtog poserne sendt fra Dispak. Jeg har lige set poserne og de ser virkelig gode ud. Et stort tak for den hurtige levering og selvfølgelig for de meget fine poser!"
"Poserne ser fine ud!"
"Vi har handlet hos Dispak siden 2007. Udover kvalitetsprodukter garanterer firmaet også hurtig og fleksibel service, konkurrencedygtige priser og optimale løsninger!"
Timo Porval
Piret Glükmann
Kunder der har valgt os
1/1

Dispak har solgt produkter til følgende lande i Europa

Dispak har solgt produkter til følgende lande i Europa